Zofie Skin Company is een huidverbeteringspraktijk in het centrum van Den Helder.

Op dit moment zijn wij als enige in Den Helder en omstreken erkend en geregistreerd bij De Huidspecialist. Daarnaast zijn wij geregistreerd bij het Anbos kwaliteitsregister.

We werken met huidspecialisten die meerdere jaren ervaring hebben binnen de schoonheidsbranche en zijn gespecialiseerd in verschillende huidproblematiek als acne, rosacea en pigmentatie. Zofie Skin Company is uniek in haar werkwijze en staat voor eerlijkheid en duurzaamheid. Middels een geavanceerde techniek maken wij een huidanalyse zodat een persoonlijk plan kan worden opgesteld. Samen werken we naar uw huidwens! Om deze wens te verwezenlijken maken wij gebruik van cosmeceuticals en werken we met de merken Cenzaa en Mesoestetic.

De producten van Cenzaa laten de natuurlijke, beschermende functie van de huid altijd intact. Wanneer onze producten in aanraking komen met de huid, gebeurt er na gebruik van ongeveer 6 weken, iets bijzonders. Cenzaa herprogrammeert de huid, wat resulteert in een schone en gezonde huid.  Ook werken wij met mesoestetic, waardoor wij net dat beetje extra kunnen bieden. Mesoestetic ontwikkeld topproducten welke wetenschappelijk en medisch bewezen resultaten hebben.

Kortom, voor ons is alleen het allerbeste goed genoeg.

Wij hopen u graag te verwelkomen in onze salon!