Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en een ontstekingsreactie in de gezichtshuid ontstaat. De oorzaak van rosacea is niet helemaal bekend en helaas niet te genezen, we weten dat o.a. Uv-straling, stress, bepaalde genees- en voedingsmiddelen en de overgang van kou naar warmte het huidbeeld beïnvloeden. We kunnen je helpen om het dragelijker te maken en hebben verschillende behandelingen waaronder Rosacea & Couperose Therapy.

Nice to meet you

Incl. Facial & Skin – foodlab
Als je van plan bent om samen met ons aan jouw droomhuid te werken start je altijd met de skin & foodlab of nice to meet you. Een mooie en gezonde huid is hard werken. Behandelingen, producten en lifestyle zijn essentieel. Tijdens de nice to meet you bespreken we jouw huidwens en kijken naar de behoefte van de huid. De behandeling wordt hier geheel op aangepast. Je ontvangt lifestyletips en productadvies. Thuis ga je aan de slag met alle informatie die je van ons krijgt.

120 min – € 130

SKIN & FOODLAB

Als je van plan bent om samen met ons aan jouw droomhuid te werken start je altijd met de skin & foodlab of nice to meet you Tijdens de skin en foodlab maken we een uitgebreide huidanalyse en gaan we in op jouw huidwens en huidproblemen. Een mooie en gezonde huid is hard werken, behandelingen, producten en lifestyle is essentieel. Op basis van de skin& foodlab ontvang je een uitgebreid behandeladvies, lifestyle tips en productadvies. Thuis ga je aan de slag met alle informatie die je van ons krijgt.

60 min – € 60

EMB – Bloedtest

Incl. intake en vervolgafspraak                                                                                                                   De EMB bloedtest is een energetisch morfologische bloedtest. De bloedtest maakt het mogelijk om met een vingerprik uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam. Dit wordt opgestuurd naar het laboratorium voor uitgebreid regulier en complementair onderzoek. Zo kan er worden aangetoond welke voedingstekorten en/of sluimerende ziekteprocessen ten grondslag liggen aan bepaalde klachten. Dit kunnen tekorten zijn in de vitamine en minerale status, maar ook voedingsintolerantie, virale belasting, parasietbelasting, leverbelasting, de status van de darmen, hormonale verstoring enz. Na een aantal weken bespreken we de uitslag en ontvang je adviezen.

€ 199

VEGAN DETOX PROGRAMMA

Een 10 daagse detox programma om je lichaam een reset te geven, we zetten echt een stofwisselingswitch aan vanuit de oergenen wat een positief effect heeft op de huid en ontstekingen zullen verminderen. 

60 min. – € 199

Rosacea & Couperose Therapy

Vertoont uw huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dan is dit uw behandeling, waarmee roodheid en irritatie wordt tegengegaan en uw huid wordt verzacht. Het behandelplan werkt volgens onze Inside & Outside filosofie en bevat meerdere stappen om te werken naar het optimale resultaat.

€ 78

Microneedling gelaat

50 min – € 100

Peeling level 1

De peeling die we gebruiken bij rosacea heeft een schimmelwerende en antibacteriële werking

€ 80

Peeling Level 2

€ 85

Peeling Level 3

€ 95