Pigment is een kleurstof die ontstaat in pigmentcellen. Deze stof komt vrij als de huid in aanraking komt met de zon: pigment zorgt dus voor een prachtig bruine kleur, maar is dus eigenlijk een reactie van de huid op beschadigend UV-licht. Als de kleurdeeltjes gelijkmatig ontstaan en naar het huidoppervlak komen om zo die gebronsde gloed te geven, krijg je een zongebruinde kleur. Echter gaat het ook vaak mis in dat proces en krijg je oneffenheden, vlekken en verkleuringen. Dat kan bijvoorbeeld ontstaan na een uitbraak van acne. Behandelingen die de pigmentvlekjes zullen verminderen zijn bijvoorbeeld cosmelan behandelingen en peelings.

Nice to meet you

(incl. Facial & Skin – foodlab)
Als je van plan bent om samen met ons aan jouw droomhuid te werken start je altijd met de skin & foodlab of nice to meet you. Tijdens de skin en foodlab maken we een uitgebreide huidanalyse en gaan we in op jouw huidwens en huidproblemen. Een mooie en gezonde huid is hard werken, behandelingen, producten en lifestyle is essentieel. Tijdens de nice to meet you kun je ook kennismaken met de producten en behandelingen en ervaren hoe jouw huid op de producten reageert. Op basis van de skin& foodlab ontvang je een uitgebreid behandeladvies, lifestyle tips en productadvies. Thuis ga je aan de slag met alle informatie die je van ons krijgt.

120 min – € 130

Whitening & Brightening Therapy

Vertoont uw huid ongewenste pigmentvlekjes, een doffe teint of ontsierende huidverkleuringen? Boek dan deze behandeling voor een stralende en vlekkeloze huid!

€ 78

Cosmelan behandeling

De Cosmelan behandeling is inmiddels al 25 jaar de NR 1 behandeling voor pigmentvlekken, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en melasma(zwangerschapsmasker). De Cosmelan behandeling heeft als doel de pigmentvorming af te remmen, waardoor hyperpigmentatie sterk zal verminderen of zelfs geheel verdwijnt. Om dit te behalen ontvang je ook een productpakket voor thuisgebruik.

€ 695

Peeling Level 2

€ 85

Peeling Level 3

€ 95

Microneedling gelaat

50 min – € 100

Microdermabrasie

50 min. – € 95