Huidveroudering is een normaal verschijnsel en is onvermijdelijk bij alle mensen. Huidveroudering begint eigenlijk al vanaf de twintigste jaar maar wordt pas echt zichtbaar tussen de 35ste en 40ste jaar. De snelheid en de mate waarmee de huid veroudert wordt deels door erfelijke en deels door uitwendige factoren bepaald. Ook de leefstijl van de persoon speelt bij huidveroudering een belangrijke rol. Behandelingen zoals de antiage peeling, Microdermabrasie en de microneedling zorgen voor een vermindering van teken van huidveroudering.

SKIN & FOODLAB

Als je van plan bent om samen met ons aan jouw droomhuid te werken start je altijd met de skin & foodlab of nice to meet you Tijdens de skin en foodlab maken we een uitgebreide huidanalyse en gaan we in op jouw huidwens en huidproblemen. Een mooie en gezonde huid is hard werken, behandelingen, producten en lifestyle is essentieel. Op basis van de skin& foodlab ontvang je een uitgebreid behandeladvies, lifestyle tips en productadvies. Thuis ga je aan de slag met alle informatie die je van ons krijgt.

60 min – € 60

Say goodbye to wrinkles

Een big happening of event? Boek dan deze huidverjongende fruitzuurbehandeling.

45 min – € 85

Botuline Shock Therapie

Deze luxe behandeling is een nieuwe verslaving . De natuurlijke mini facelift! incl. collageen inductie therapie

60 min – € 95

Radiance DNA

Een behandeling bestaand uit High – Tech technologie gebaseerd op krachtige biologische ingrediënten een gepatenteerde Anti-aging herstelbehandeling

60 min – € 110

Bindweefselmassage & facial cupping

45 min. – € 55

Anti – aging peel mesoeclat

De Mesoeclat methode is speciaal ontwikkeld om huidveroudering aan te pakken. Door deze behandeling wordt de cel vernieuwing in de huid gestimuleerd, maakt de huid stralender, hydrateert en helpt bij fijne lijntjes en rimpels. De Mesoeclat anti-aging behandeling wordt wereldwijd massaal toegepast. Grote sterren als Madonna en Jennifer Aniston zijn groot fan van deze behandeling, en ondergaan deze behandeling regelmatig.

€ 110

Peeling Level 2

€ 85

Peeling Level 3

€ 95

Microneedling gelaat

50 min – € 100

Microdermabrasie

Uiterst effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, littekens en een doffe huid, droge huid, pigmentvlekken, vette huid

50 min. – € 95