Acne herken je aan mee-eters, rode bultjes en soms flinke onderhuidse ontstekingen. Acne wordt veroorzaakt door overmatige talgproductie en oude huidcellen, die zorgen voor verstopte poriën. Met onderstaande effectieve behandelingen kunnen we de verschijnselen van acne verminderen.

Nice to meet you

Incl. facial en Skin & foodlab
Als je van plan bent om samen met ons aan jouw droomhuid te werken start je altijd met de skin & foodlab of nice to meet you. Een mooie en gezonde huid is hard werken. Behandelingen, producten en lifestyle zijn essentieel. Tijdens de nice to meet you bespreken we jouw huidwens en kijken naar de behoefte van de huid. De behandeling wordt hier geheel op aangepast. Je ontvangt lifestyletips en productadvies. Thuis ga je aan de slag met alle informatie die je van ons krijgt.

120 min – € 130

SKIN & FOODLAB

Als je van plan bent om samen met ons aan jouw droomhuid te werken start je altijd met de skin & foodlab of nice to meet you Tijdens de skin en foodlab maken we een uitgebreide huidanalyse en gaan we in op jouw huidwens en huidproblemen. Een mooie en gezonde huid is hard werken, behandelingen, producten en lifestyle is essentieel. Op basis van de skin& foodlab ontvang je een uitgebreid behandeladvies, lifestyle tips en productadvies. Thuis ga je aan de slag met alle informatie die je van ons krijgt.

60 min – € 60

VEGAN DETOX PROGRAMMA

Een 10 daagse detox programma om je lichaam een reset te geven, we zetten echt een stofwisselingswitch aan vanuit de oergenen wat een positief effect heeft op de huid en ontstekingen zullen verminderen. 

60 min. – € 199

EMB – Bloedtest

Incl. intake en vervolgafspraak                                                                                                                       De EMB bloedtest is een energetisch morfologische bloedtest. De bloedtest maakt het mogelijk om met een vingerprik uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam. Dit wordt opgestuurd naar het laboratorium voor uitgebreid regulier en complementair onderzoek. Zo kan er worden aangetoond welke voedingstekorten en/of sluimerende ziekteprocessen ten grondslag liggen aan bepaalde klachten. Dit kunnen tekorten zijn in de vitamine en minerale status, maar ook voedingsintolerantie, virale belasting, parasietbelasting, leverbelasting, de status van de darmen, hormonale verstoring enz. Na een aantal weken bespreken we de uitslag en ontvang je adviezen.

€ 199

Acne Young Therapie

Voor jongens en meiden tot 18 jaar.

€ 50

Acne & Clearify Therapy

Een doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen zoals acne, puistjes en littekens! Deze behandeling is een samenspel tussen de expert en u. Het behandelplan werkt volgens onze Inside & Outside filosofie.

€ 78

Acnepeel

€ 89

Peeling Level 1

Level 1 is een lichte en oppervlakkige peeling met weinig bijwerkingen. De peeling verbetert de huidstructuur, hydrateert meerdere huidlagen, vermindert expressielijntjes, geeft een verbetering aan een vale of grauwe huid, controleert talgafscheiding en verfijnt de poriën.

€ 80

Peeling Level 2

Level 2 is een matige peeling.

€ 85

Peeling Level 3

Level 3 is een diepe peeling.

€ 95

Microneedling gelaat

50 min – € 100

Microdermabrasie

Uiterst effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, littekens en een doffe huid, droge huid, pigmentvlekken, vette huid

50 min. – € 95