SKINSCAN

Als je van plan bent om samen met ons aan jouw droomhuid te werken start je altijd met de skinscan. Tijdens de skinscan maken we een uitgebreide huidanalyse en gaan we in op jouw huidwens en huidproblemen. Een mooie en gezonde huid is hard werken. Behandelingen, producten en lifestyle zijn essentieel. Op basis van de skinscan ontvang je een uitgebreid behandeladvies, lifestyletips en productadvies. Thuis ga je aan de slag met alle informatie die je van ons krijgt.

30 min – € 30

EMB bloedtest

Incl. intake en vervolgafspraak      

De EMB bloedtest is een energetisch morfologische bloedtest. De bloedtest maakt het mogelijk om met een vingerprik uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam. Dit wordt opgestuurd naar het laboratorium voor uitgebreid regulier en complementair onderzoek. Zo kan er worden aangetoond welke voedingstekorten en/of sluimerende ziekteprocessen ten grondslag liggen aan bepaalde klachten. Dit kunnen tekorten zijn in de vitamine en minerale status, maar ook voedingsintolerantie, virale belasting, parasietbelasting, leverbelasting, de status van de darmen, hormonale verstoring enz. Na een aantal weken bespreken we de uitslag en ontvang je adviezen. 

€ 199

FEESTJE BIJ ZOFIE

Huidverbetering is niet alleen goed om de huid te verbeteren, het is ook goed voor de mind. Iedere 1 – 3 maanden hebben we een feestje voor je; een surprise  behandeling met een bijpassend product. De behandeling wordt aangepast op jouw huidtype. Leuk toch? 

Ook heel leuk om als CADEAU te geven, hierbij krijg je het product mooi ingepakt + een cadeaubon voor de bijpassende behandeling.

60 min – € 99