In de SkinBar maken we gebruik van technische handelingen zoals o.a. microdermabrasie en microneedling. Samen gaan we werken aan jouw huidwens

HYDRA AQUA GLOW FACIAL          TIP!

3 stappen – (korte) bindweefselmassage – masker

Een verfrissende behandeling die bestaat uit een aantal stappen; reinigen en peelen – reinigen en uitzuigen – insluizen van antioxidanten en peptides. Loop naar buiten met een stralende huid!

60 min  –  € 99

ACNE LITTEKENS

Een combinatie van microneedling en peelings aangepast op jouw specifieke situatie.   

60 min  –  € 120

BINDWEEFSELMASSAGE

Deze bijzondere massagetechnieken zorgen voor een optimale doorbloeding, stimuleren collageenproductie, verminderen fijne lijntjes en egaliseert en verjongt de huid op een natuurlijke manier. Een echte work-out voor de huid.

Effecten:

 • Stimuleren van de doorbloeding
 • Verjonging van de huidstructuur
 • Rimpelvermindering
 • Verbeteren van de huidconditie
 • Verstevigen van de huid
 • Werkt tevens preventief
30 min  –  € 45

MICRODERMABRASIE

De huid wordt gecontroleerd gepeeld met kristallen en verwijdert de bovenste huidlaag waardoor er een nieuwe jonge en vooral gladde huid aan de oppervlakte komt. Een microdermabrasie behandeling is een ideale basis voor een andere behandelingen. Tijdens de behandeling wordt de huid uitgebreid gereinigd en een zuurstofmasker zal niet ontbreken. Uiterst effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, littekens, doffe huid, droge huid, pigmentvlekken en een vette huid

30 min  –  € 49

MICRODERMABRASIE EXTRA

 

50 min  –  € 95

MICRONEEDLING

Het ultieme resultaat behalen? Verbeter uw huid op een veilige en gecontroleerde wijze met Microneedling. De meest effectieve therapie voor het (terug-) krijgen en behouden van een mooie, stralende en gezonde huid. Wat doet microneedling?

 • Liften en verstrakken van de huid
 • Vermindert ouderdomsvlekken en pigmentatie
 • Minimaliseert vergrootte poriën
 • Vermindert acne en acnelittekens
 • Reduceert couperose en rosacea
60 min  –  € 99

PEELINGS

BIOPEEL

De Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

45 min  –  € 80

ENZYMPEEL

De Enzympeel is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe. Het wordt ook wel een natuurlijk mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden.

 

90 min  –  € 110

PEELING LEVEL 2 & 3

Zofie is gespecialiseerd in peelings, we hebben dan ook een breed assortiment aan peelings. Meer dan 15 soorten en verschillende levels, voor iedere huid een juiste peeling! We kunnen meerdere peelings (Glycolic/Lactic/Salicylic/Mandelic) combineren zodat we effectief werken aan jouw huidwens.

60 min  –  € 99

COSMELAN BEHANDELING

Intake + nazorg       incl. producten

De Cosmelan behandeling is inmiddels al 25 jaar de NR 1 behandeling voor pigmentvlekken, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en melasma(zwangerschapsmasker). De Cosmelan behandeling heeft als doel de pigmentvorming af te remmen, waardoor hyperpigmentatie sterk zal verminderen of zelfs geheel verdwijnt. Om dit te behalen ontvang je ook een productpakket voor thuisgebruik.

€ 695

EYECON PEEL

Kuur van 6 behandelingen

Eyecon peel is een bijzonder peeling, het is een peeling speciaal voor de oogzones. Het is een behandeling voor rimpels, expressielijntjes, wallen, donkere kringen en afhangende bovenste ooglid.

€ 599