Jouw huidwens of -probleem optimaal aanpakken, dat is wat je wilt. Daar gaan wij je bij helpen. De toonaangevende therapeutische behandelingen worden uitgevoerd door speciaal opgeleide huidexperts en laten in een recordtempo huidverbetering zien. Uw huidwensen worden effectief behandeld met liftende bindweefselmassages, microdermabrasie, fruitzuren, microneedling en innovatieve high-tech formules van Cenzaa, ikskinperfection MEDICAL, mesoestetic en prescription

RESET

We starten met het her programmeren van de huid. Voor een maximale verbetering dient de huid altijd teruggebracht te worden naar haar natuurlijke conditie en huidflora. Tijdens deze fase wordt er veel aandacht besteedt aan de huidanalyse en zorgt de combinatie van de Healthy Reset massage en de milde maar effectieve behandeling en het volledig op huidindicatie afgestemde thuisverzorgingsprogramma ervoor dat de huid in balans wordt gebracht en dat het immuunsysteem van de huid hersteld wordt.

Huidtype: Psoriasis, eczeem, zware medicatie(bv: chemo/prednison), extreem droge huid, huid met veel allergieën

60 min – € 79

JOUW HERSTEL

Als je huid in balans is gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld is met de behandeling RESETTEN MAAR volgt de 2e fase JOUW HERSTEL. De behandeling en je producten voor thuis zijn intensiever waarbij huidirritaties worden voorkomen en de huid wordt hersteld. We gaan werken met intensieve dubbele reinigin, Healthy Reset massage en het milde DOUBLE+ gezichtsmasker. De huid wordt versterkt en de conditie van de huid geoptimaliseerd.

Huidtype: Fase 2; Psoriasis, eczeem, zware medicatie(bv: chemo/prednison), extreem droge huid, huid met veel allergieën

50 min – € 79

IN DE MIX

NEXT LEVEL HUIDVERBETERING
Top facial en super fijne behandeling zoals je van ons gewend bent, maar dan even better! Tijdens deze behandeling mixed & matched we de science-based actives en vehicles van prescription™️ en je ziet na één facial al resultaat!

Huidtype: Alle huidtypes

50 min – € 79

SNELLE JELLE

Wil je werken aan een mooie huid, maar gebrek aan tijd? Dan is dit jouw behandeling. We gaan de huid eens flink wakker schudden met cupping massage! We sluiten de behandeling af met het insluizen van vitamines.

Huidtypers: Alle huidtypes! wordt afgestemd op jouw huidtype

40 min – € 59

STRAAL & GLANS

Wil jij ook stralend naar een feestje met een mooie glow dan is dit jouw behandeling. Onmiddellijk na de behandeling voelt en ziet u dat de huid een krachtig, intensief zuurstofimpuls heeft gekregen wat zorgt voor een ultieme glow! We maken gebruik van de glowpeel of partypeel en een massage zal zeker niet ontbreken.

Huidtype: alle huidtypes die graag een glow willen! denk hierbij ook aan een doffe / grauwe huid.

60 min – € 85

HO STOP RELAX

Heb jij het ook zo druk en ben je toe aan ontspanning, stop met verder kijken en boek deze facial. Een behandeling waarbij huidverbetering en wellness hand in hand gaan! We starten met een dubbele reiniging en de skinshock om de huid goed aan het werk te zetten, ervaar de luxe massagetechnieken zoals cuppingmassage en geniet lang na van de huidverbeterende effecten.

Huidtype: een gestreste en oververmoeide huid die toe is aan ontspanning

60 min – € 79

UIT DE PLOOI

Wil jij de tijd ook het liefst stopzetten! helaas kan dit niet wat we wel kunnen doen is het verouderingsproces vertragen. Dat doen graag met deze kreukelvrije facial. We pakken de huid stevig aan met onze favoriete bindweefselmassage daarna maken we gebruik van een fruitzuurpeeling aangepast op jouw huidtype, we maken ook gebruik van het Botuline masker om de huid te verstevigen en te hydrateren.

Huidtype: huid vanaf 30e levensjaar tot 100 die veroudering vertoont zoals fijne lijntjes, rimpels en verslapping

60 min – € 99

BLUSSEN EN DOVEN

Een milde, effectieve behandeling die je huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van je huid wordt vermindert. Je ervaart ontspanning, comfort en verfrissing. Zo wordt je huid weer in balans gebracht en bouwen we samen met jou een gezonde en sterke huid op!

Huidtype: Rosacea, couperose of vertoont uw huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dan is dit jouw behandeling.

60 min – € 79

VLEKKELOOS

Vertoont uw huid ongewenste pigmentvlekjes, een doffe teint of ontsierende huidverkleuringen dan zit je goed met deze behandeling. We starten met een uitgebreide reiniging, mini microdermabrasie en een peeling zal de huid verhelderen. Wil je echt van je pigmentatie af dan raad ik je een kuur te boeken van 6 behandelingen incl. 4 producten t.w.v. € 870 voor €699          ( dit mag in termijnen betaald worden).

Huidtype: pigmenvlekken, doffe teint en huidverkleuringen

60 min – € 99

ACNE WEG ERMEE

Met milde en effectieve zuren wordt er, afhankelijk van jouw type acne, een doelgericht acneprogramma opgesteld. Hiermee wordt jouw huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen. Ook krijg je tips over voeding, lifestyle en thuisverzorging. Wil je de acne optimaal aanpakken kies dan voor een kuur, de kuur bevat 6 behandelingen en 4 producten t.w.v. € 718

Huidtype: acne, pukkeltjes, ontstekingen, acne littekens , vette huid

60 min – € 89